De Haardenboer

Uw huisinstallateur voor sfeer en functionele verwarming

Professionele en veilige installatie

Hier vind u enkele van onze reeds gerealiseerde projecten.

Aansluiten en inbouw van een Cupido 70.

..

..

..

..

De Haardenboer

De haardenboer is onderdeel van Loodgietersbedrijf Gardenier

 

Het voert te ver om hier alle mogelijkheden, soorten en type haarden en kachels weer te geven. Graag nodigen we u uit in de showroom van de groothandel HAVE Verwarming in Lunteren. Voor de openingstijden en exacte locatie klikt u hier . Onderstaand hebben we enkele hoofdcategorieen voor u ingedeeld.

Pelletkachels

 

De Pelletkachel wint snel aan bekenheid. De pelletkachel komt op als manier van besparing op de stookkosten. besparing ten opzichte van gewone CV en vooral bij lokale verwarming. Gebruikt u Propaan omdat u in het buitengebied woont, niet aangesloten bent op het gasnet of een kachel zoekt voor in uw chalet of caravan. dan kunt u zelfs zomaar 50% gaan besparen door met pellets te gaan stoken. volautomatisch, programmeerbaar en nu ook nog voor een hele aardige prijs! mail ons voor de mogelijkheden!

www.K-Stove.nl

 

 

 

Gashaarden zonder afvoer

 

Gashaarden zonder afvoer zijn echte sfeermakers voor mensen waar geen gewone afvoer mogelijk is. deze haarden hebben geen rookkanaal of schoorsteen nodig Het enige wat u voor deze haarden nodig heeft zijn een gasleiding en goede ventilatie. De haard verbrand het gas bijna volledig, de laatste rest wordt opgevangen in de katalysator. Geen hoofdpijn en stank dus meer zoals bij veel bio ethanol haarden/ Verschillende varianten en types zijn er op de markt. Wij installeren voor u de afvoerloze haarden van Element 4.

www.element4.nl

 

Gevelkachels

 

Gevelkachels zijn niet nieuw te noemen. veel geplaatst in bouwketen etc. Op bijne elke plaats aan de gevel is zo een kachel te plaatsen. Ideaal voor het verwarmen van kleinere ruimtes of vakantiewoningen. Diverse fabricaten kunnen wij u leveren. Zelfs gevelkachels voor gebruik in natte ruimten als een douche. Wij installeren deze gevelkachels bij zowel particulieren als projectmatig. Tegenwoordig hebben we zelfs gevelkachels in het assortiment met een ruit waarachter een brandend houtset te zien is. Hiermee wordt functionaliteit met sfeer verenigd.

www.element4.nl

www.dru.nl

 

 

CV-Haarden

 

CV-Haarden zijn relatief nieuwe haarden. Al wel een tijdje op de markt maar door de huidige gasprijzen komen deze steeds meer in de belangstelling te staan. Bij de keuze van een gashaard combineerd u sfeer met warmte, warmte die niet alleen uw woonkamer verwarmt maar ook nog eens water voor gebruik van bijvoorbeeld het bijverwarmen van de radiatoren (boven) . Kortom, u haalt meer rendement uit uw gas. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier houtkachels voor in te zetten. Hout is voor de meeste mensen een goedkopere energiebron dan gas. Daarbij gaat er voor sommigen niets boven een gezellig houtvuur. het principe van de cv-haard houtgestookt is hetzelfde als op gas alleen gebruikt u nu als u het goed doet bijna alleen hout voor het verwarmen van uw woning en eventueel zelf het tapwater voor de douche etc.

www.dru.nl

www.nordicfire.nl

 

 

Sfeerhaarden gas gesloten systeem

 

Het blijkt dat het gesloten gas systeem voor veel mensen onbekend is. Dit terwijl er zoveel mensen zijn die graag een gashaard zouden willen hebben in huis maar denken dat het niet kan omdat ze dan door de muur van de buren moeten of omdat ze het niet zien zitten om door drie verdiepeingen heen te moeten boren en dan nog maar niet te spreken van wat je allemaal overhoopt haalt. LET OP! Gas gesloten systeem kan in heel veel van deze gevallen uw oplossing zijn. Het gesloten systeem is niets meer en minder dan een buis in een buis. De binnenste buis voert de verbrandingsgassen af en de buitenste buis zuigt vervolgens de zuurstof aan. U kunt met de buis de gevel of pui uit. Natuurlijk zitten er ook 'maaren' aan het systeem en is het niet altijd mogelijk ( bijv. appartement met een tegenstribbelende VVE). Wij leggen het u graag uit en komen de situatie bij u bekijken. Deze gesloten systemen worden geleverd op zowel inbouw- als vrijstaande kachels.

www.dru.nl

www.element4.nl

www.wanders.nl

www.faber.nl

www.thermocet.nl

www.bocal.nl

 

 

Houtkachel en haard

 

Voor veel mensen gaat er niets boven de oude vertrouwde houtkachel of openhaard. Tegenwoordig plaatsen we veel vrijstaande kachels en inbouw houthaarden. Verder hebben we inzethaarden in het assortiment die met een minimum aan breekwerk in de oude openhaard geplaatst kunnen worden.. In plaats van dat u 80% voor de mussen stookt, stookt u nu met een rendement van 80% !!

Vraag bij ons een offerte aan voor de inbouw of het aansluiten van uw favoriete houthaard!

www.Jacobus.nl

www.JAnus2.nl

www.Nestormartin.nl

www.Spartherm.nl

www.DRU.nl

www.Dovre.nl

www.Dikgeurts.nl

www.Faber.nl